hantverkarevägen 5

Den här bloggen handlar om att ta över sina morföräldrars hus och resan från minnen till det egna hemmet.

TV-rummet part 2

Kategori: Allmänt, Renovering, TV-rum

I onsdags fick vi äntligen den sista väggen färdigtapetserad. Det var ett himla pill vid den öppna spisen, så allt tog dubbelt så lång tid som vi hade tänkt, men snyggt blev det! 
 
 Jag började tappa lite fokus mitt i allt när tankarna vandrade iväg på inredningen och framför allt på var min efterlängtade stringhyllevägg skulle passa sig, så tillslut kunde jag inte hålla mig utan mätte väggen och sprang ner i källaren och hämtade gavlarna! Måtten passade sig perfekt på den uttänkta väggen och höjden på gavlarna passade över förväntan! Lite drömmande måste man få unna sig mitt i renoveringen!
 
Idag var det tänkt att pappa skulle spackla, men mor och far drabbades igår av oväntad översvämning i källaren, så allt flöt omkring när pappa skulle ner och hämta en sak! Han lyckades pumpa ur det mesta, men sen i morse så var där lika mycket vatten igen!  Så det blir prio ett denna helgen!
Själv har jag beordrad övertid 5 timmar, så det roar jag mig med idag och imorgon är det tvätta och packa som gäller, för kl 5 på måndag morgon sitter vi på tåget mot Kastrup för en efterlängtad Thailandsresa!
Det betyder 2 veckors uppehåll i renoveringsbloggandet, så ni vet varför det är tyst här.
Vi ses om ett par veckor!